Par Bertoni, Lorelli

Par Bertoni, Lorelli

Lorelli Premium Logo BLACKLorelli Classic Logo BLUE white strokeBertoni Line Logo NEWbrands lorelli toys
Par Bertoni, Lorelli.
catalog lorelli 2018 cover 376x232catalog lorelli toys 2016 cover 376x232catalog baby care 2016 cover 376x232
 
DIDIS LTD (Bulgārija) - Bertoni (Lorelli) uz šo brīdi ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmumiem un ir līderis Eiropas bērnu preču tirgū, jo Bertoni (Lorelli) uzņēmuma dizaineri, inženieri un mārketinga speciālisti katras preces modelī apvienoja augstu kvalitātes līmeni, jauninājumu dizainu, konkurētspējīgas cenas, maksimālo ērtību un komfortu Jūsu bērnam. Bertoni uzņēmums tika dibināts 1995. gadā. Bertoni (Lorelli) uzņēmuma preču zīmes ir pierādītas, pārbaudītas un populāras mūsu tirgū.
Pateicoties augstai kvalitātei un pieejamām cenām Bertoni (Lorelli), ieņem līderpozīcijas Bulgārijā un ir populārs zīmols Eiropas valstīs. 
Bertoni (Lorelli) seko mūsdienu pasaules tendencēm un vecāku vajadzībām. Uzņēmums rūpējas par bērnu drošību, ka arī nodrošina praktiskumu un palīdzību bērna audzināšanā.
Kopš 2013.gada Bertoni uzņēmums (realizēja jaunās inovācijas programmas palaišanu, t.i. jaunas produkcijas līnija ar oriģinālu nosaukumu Lorelli. Rezultātā tika izstrādātas jaunas tehnoloģijas, jaunas oriģinālas krāsas, kuras atlasīja bērnu psiholoģi ar mērķi uzlabot pasaules uztveri un palielināt jaunākā vecuma bērnu interesi krāsām un apkārtējo pasauli. Visas preces tiek ražotas saskaņa ar Eiropas standartiem. Ražošanā tiek izmantoti tikai izturīgi un hipoalerģiski materiāli. 
Bertoni (Lorelli) produkcijai nav analogu attiecībā kvalitātes cena un maksimālas rūpes par katra mūsu klienta interesēm.
 
Oficiāla mājaslapa Bertoni (Lorelli), kur ir visa nepieciešama informācija -  www.lorelli.eu
YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCxyGKbhxzQqC-FPj179CAtw 
Atpakaļ uz emuāru